Przejdź do treści

Stanowczo ODRADZAMY!!! - Rezydencja Rydz/Kudowa Zdrój/Dolny Ślask

59 odpowiedzi 7570 wyświetleń Strona 2 z 3
Bardzo dziękuje za opiekę nad moim dziadem. W domu nie było możliwości żeby spędzać przy nim tyle czasu. Dziadek bardzo chwali ośrodek i jest bardzo zadowolony.
Świetna opieka nad starszymi osobami, nic dodać, nic ująć.
Zdecydowanie najlepsze miejsce dla osób starszych. Świetna opieka oraz bardzo miłe podejście.
Bardzo dziękuję za opiekę nad moim dziadkiem. Pracownicy domu opieki są bardzo zaangażowani w swoją pracę.
Od dwóch lat moją babcią zajmuję się opieka z waszego domu opieki. Po rozmowach z babcią wiem, że dobrze ją traktujecie. Dbacie o jej samopoczucie i dobry nastrój. Wolny czas starcy spędzają na wiele sposobów co pozwala czuć się im jak w domu. Przez ten cały okres babcia nie skarżyła się ani razu. Dziękuję za codzienną pomoc i opiekę. Pozdrawiam.
Dom opieki na który nie można powiedzieć złego słowa. Pracownicy przykładają się do swojej pracy co widać.
Panuje u Was przyjazna i bardzo miła atmosfera, dzięki której jestem spokojna że oddałam moją mamę w dobre ręce.
Bardzo przyjazny Dom Opieki! Tata bardzo ceni sobie waszą domową kuchnię, starannie przyrządzone jedzenie, świeże i smacznie posiłki.
Mój wujek mieszka u was od ponad roku i uważam, że była to naprawdę dobra decyzja. Opiekunowie fajnie organizują czas dla mieszkańców domu. Na przykład w czasie wolnym prowadzone są interesujące zajęcia. Rehabilitacje przeprowadzane są systematycznie i dokładnie co zdecydowanie wpływa na poprawę zdrowia. Wszyscy są oddani swojej pracy i życzliwi. Miejsce pełne miłości i przyjaźni. Dziękuję, za pomoc jaką od was dostaję ja i mój wujek.
Cieszę się, że mogłam skorzystać z waszej pomocy i przekazać wam pod opiekę moich rodziców. W związku z tym, że mieszkam za granicą niestety nie miałam możliwości odpowiednio się nimi zająć. Moi rodzice potrzebowali pomocy podczas rehabilitacji i codziennych obowiązkach. Trafiłam na wyjątkowych ludzi, którzy z przyjemnością im pomogli. Byłam w stałym kontakcie i dzięki opiekunom wiedziałam jak się mają i czy wszystko jest okey. Dziękuję serdecznie za tak ciepłe serce wkładane w opiekę nad moimi bliskimi.
Opieka na najwyższym poziomie.
Bardzo miła obsługa i rodzinna atmosfera.
Świetny personel pracuję w waszej Rezydencji. Panuje u nich domowa i bardzo ciepła atmosfera. Cieszę się, że oddałam swojego tatę do waszego domu opieki. Potrzebowałam dla niego opieki całodobowej, której sama nie mogłam mu dać. Na szczęście u was czuje się komfortowo i jest bardzo zadowolony. Tata z dnia na dzień przekonuje się do waszego miejsca i rozważa zostać z wami na dłużej.
Będąc u was w odwiedzinach zanim podjęłam decyzję, że oddam mamę pod waszą opiekę. Oferuję pomoc specjalistów i dba o dobro każdego mieszkańca domu. Panuje tam naprawdę ciepły klimat i dlatego zdecydowałam się wysłać do was pod opiekę moją mamę. Mam nadzieje, że będzie równie zadowolona.
Polecam
Pracownicy są pomocni i otwarci nie tylko na seniorów. Tak trzymać.
Bardzo profesjonalna opieka. Po krótkim czasie pobytu stan zdrowia rodziców widocznie uległ poprawie. Personel bardzo troskliwy, ciepły i oddany!
Miejsce warte polecenia i zaufania.
Wszystko ok.
Dobre warunki.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.