Przejdź do treści

Stanowczo ODRADZAMY!!! - Rezydencja Rydz/Kudowa Zdrój/Dolny Ślask

59 odpowiedzi 7570 wyświetleń Strona 1 z 3
Stanowczo odradzam dom opieki Rezydencja Rydz w Kudowie Zdrój. Dom nastawiony wyłącznie na zysk. Właściciele mówią jedno a za plecami robią drugie. Pani i Pan bardzo kłótliwi, wręcz agresywni. Trzeba się prosić o przysłowiową szklankę wody. Według nich wszystko przebiega w należytym porządku i zgodnie z przyjętymi standardami.. Strona internetowa jedno a rzeczywistość drugie. Babcia była tam na miesięcznym pobycie na próbę i jesteśmy delikatnie mówiąc rozczarowani tym domem. Prywatny folwark, brak empatii ze strony Właścicieli. Kasa, kasa i jeszcze raz kasa! Stanowczo ODRADZAMY!!!
Te pozytywne opinie na ich stronie to zasługa samych właścicieli ośrodka:) Proszę kompromitować się dalej:)
Ciekawe co kieruje wyborem nielegalnego Ośrodka ;
Były i będą powstawać nowe Domy kiedy to ludzie będą w nich umieszczać swoich bliskich
Ludzie obudzcie się!!!
Nie wybierajcie placówek bo są tańsze ;

Tacy ludzie jak wyżej wymienieni nie powinni prowadzić ośrodka dla osób starszych!!
Polecam Dom Opieki Magdalenka w Dusznikach Zdrój. Nowootwarty ośrodek, cisza i piękna przyroda.
Mam inne zdanie na temat tego ośrodka. Piękne miejsce z ciszą i świeżym powietrzem. W domu opieki panuje domowa, dobra atmosfera. Profesjonalny personel, który przede wszystkim stara się pomóc seniorom. Serdecznie polecam ten dom opieki.
Dom opieki bardzo dobrze przygotowany do swojej roli. Wszystko jest robione z należytą dokładnością, starannością oraz chęcią do pomocy dla osób starszych. Do tego zaciszne miejsce bez hałasu w otoczeniu natury i spokoju. Jedzenie też niczego sobie. Po prostu super!
Bardzo zaciszne i spokojne miejsce. Pokoje przestronne dobrze umeblowane i przede wszystkim czyste. To czego jestem pod największym wrażeniem to jakość przygotowywanych posiłków. O dziwo nie są one robione z najtańszych dostępnych produktów, a nawet bym powiedziała, że z tych droższych. Ogólnie cała placówka prezentuje się bardzo dobrze i nie mam jej nic do zarzucenia. Polecam!
Może coś się zmieniło, ale chyba raczej wszystko bo ja jestem zadowolona i nie mam najmniejszego powodu nawet do najmniejszego niepokoju. Gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości to zawsze można podjechać z nienacka jak ja zrobiłam i była mile zaskoczona. Przy okazji udało się zrobić mały obchód. Wątpię bym akurat to ja miała szczęście....
Byliśmy tam przed wczoraj razem z rodziną i nie zauważyliśmy ani jednej niepokojącej rzeczy. Wszystko ładnie i porządnie. Babcia też nie powiedziała ani jednego złego słowa o tym ośrodku. Wydaje mi się, że niektóre opinie ludzi na tej stronie są grubo przekoloryzowane. Tak czy inaczej ja polecam, bo sam byłem i sam widziałem.
Ośrodek bardzo dobrze przygotowany do swojej roli. Cisza, spokój. Podczas mojej wizyty wszystko przebiegało w należytym porządku. Nie mam nic do zarzucenia.
Bardzo przyzwoite miejsce. Zaciszne i spokojne. Jedzenie jak na to ile się płaci bardzo w porządku. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne.
Bardzo spokojne i zaciszne miejsce. Odpowiednie dla starszych osób.
Bardzo dziękuje w imieniu swoim i mojej Mamy za opiekę. Ładne miejsce, dom pełen miłości i wyrozumiałości. Cały personel jest pomocny i troskliwy. Jeszcze raz dziękujemy za profesjonalną i troskliwą opieką.
Dom opieki jest szczerze wart polecenia. Bardzo profesjonalni i mili ludzie tam pracują.
Rezydencja Rydz miejsce w którym pracują osoby z bardzo dużym sercem. Zawsze gdy odwiedzam tam swojego dziadka personel jest uśmiechnięty. Bardzo dziękuję za opiekę nad dziadkiem.
Super miejsce dla seniorów. Bardzo dziękuje za opiekę nad moją babcią. Polecam!
Wspaniałe i piękne miejsce dla starszych osób. Bardzo ciepła i rodzinna atmosfera. Moja mama jest bardzo szczęśliwa chwali sobie całe miejsce a przede wszystkim pyszne domowe obiady.
Bliska nam osoba przebywa już ponad rok w tym domu opieki. I mimo sporej odległości od domu ani myśli o powrocie. Nasza ciotka zawsze była osobą żywiołową która ciągle coś musiała robić. Niestety przychodzi taki czas, że potrzeba osobom starszym opieki i to często nawet przy najprostszych czynnościach. Na szczęście ten dom opieki polecili nam znajomi. Pojechaliśmy na zapoznawcze spotkanie. Zostaliśmy oprowadzeni po domu i przedstawiono nam szeroki wachlarz aktywności którym pensjonariuszka może się oddawać. Nie będę tego opisywał bo zabraknie miejsca. Ale jedno co chcę powiedzieć, że dom opieki wygląda świetnie, bardzo zadbany i wykończony na wysoki standard do tego świetne jedzenie i moc atrakcji na każdy dzień tygodnia. Miejsce super! Polecam!
Bardzo dziękuje za opiekę nad moją babcią. Zawsze gdy przychodzę personel jest miły i uśmiechnięty.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.