Przejdź do treści

Uwaga Nielegalne domy opieki Wroclaw

48 odpowiedzi 16147 wyświetleń Strona 3 z 3
Całe szczęście w nieszczęściu, że po moim załatwieniu w końcu pobytu taty w hospicjum przewieźliście tam ojca swą karetką na telefon od pani ordynator o przyjęciu taty do hospicjum, spełniając jej wymóg i warunek przebadania pensjonariusza na obecność koronawirusa oraz że nie wystawiliście za te usługi kolejnej noty obciążeniowej - po uprzednim wyciągnięciu od nas grubych tysięcy złotych. Jednak szczerze mówiąc leżało to już w Waszym interesie, by tak tę sprawę sfinalizować Nie wynkało to przecież z Waszego dobrego serca, a co najwyżej z ostrożności i obawy przed ewentualną aferą i nieprzewidywanymi problemami.
To, że jesteście nie na NFZ a prywatni, nie oznacza wcale, że można "kosić kasę" bez wiarygodnego udokumentowania, uzgodnienia zawczasu i bez opamiętania, z zastosowaniem form nacisków, gróźb i szantażu oraz szykanowaniem bezbronnego pacjenta, gdy nie do końca idzie po Waszej myśli. Ojciec nie miał "niezliczonych " odleżyn a trzy, doszła u Was jeszcze czwarta zaś ich super drogie bezskuteczne leczenie skutkowało wezwaniem pogotowia i pobytem na SORZE, o czym ja tylko przypadkiem się dowiedziałam. Wizyty lekarskie też należałoby określić i prawidłowo udokumentować. Proszę skończyć z wypisywaniem bzdur, nie pomoże to w żaden sposób w poprawieniu Wam wizerunku. Fakty, nie słowa mówią za siebie.
Dużo by jeszcze można przytoczyć na temat "dobrego" traktowania przez Was mojego śp. taty. Radio, które mu dostarczyłam musiałam od Was wyciągnąć z powrotem przez trzecią osobę, ani razu nie został tato przewieziony na wózku po ogrodzie, ani razu nie przywieziono go na oglądanie telewizjì, prażył się w upale wystawiony na taras, a w nocy gdy usiłował zadzwonić do mnie Pani mąż zwymyślał go okrutnie. To jest cudowna opieka, wspaniała atmosfera? O braku elementarnej uczciwości już nie wspomnę. Życzę Wam z całego serca, aby na starość (jeśli jej dożyjecie) to samo Was spotkało co mojego skrzywdzonego ojca. HAŃBA!

Pani Iwonko, czy nadal nie przeprowadzacie badań na obecność koronawirusa u nowo przyjętych do Waszego ośrodka pensjonariuszy? To chyba nie jest legalne i z pewnością nie służy dla dobra seniorów pod Waszą - Pani i Pani męża opieką.
Dom opieki, dom seniora, centrum seniora Wrocław ul. Legnicka 61 to nielegalny dom opieki.
Kolejna wykańczarnia zwana inaczej Dom opieki Leśny dworek. Przychodząc w odwiedziny do babci niejednokrotnie byłem świadkiem tragicznego zachowania nieletniej pracownicy( pracownica źle ujęte bo gołym okiem widać że to dziewczę nie ma nawet 16 lat) ale ton i wulgarne zachowanie i odzywki były okropne, aż strach pomyśleć co tam się dzieje jak nie ma odwiedzających. Ci ludzie są pozostawieni sami sobie. Na obrazku i przez telefon umawiając wizytę jest świetnie ale idąc korytarzem i słysząc takie słowa to aż włos się na ciele jeży
Leśny Dworek w Jędrzychowicach to kolejny biznes państwa Piaseckich po Piaskowym Dworku i Parkowym Dworku w Żernikach.
Wielka porażka!!!
Hmm…A ja przegladałam ostatnio ofertę Leśnego Dworka i bardzo mi się spodobała…
A teraz czytam takie niepokojace opinie…
Bardzo proszę pania Ire Anite i osobę niepodpisana ktora odwiedza w tym domu dziadka o kontakt gosia-19750@wp.pl
Nie polecam pracować w leśny dworek w Jędrzychowice. Z kierownictwem nie da się rozmawiać.
Szef strasznie krzyczy na opiekunki.
Opiekunki robią co mogą ciężko z przerwą śniadaniową.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.