Przejdź do treści

Opinia o SENIOR RESIDENCE w Katowicach

54 odpowiedzi 11167 wyświetleń Strona 1 z 3
Czy ktos zna ten osrodek? Prosilabym o recenzje . Szukamy dla mamy domu dla chorych na demencje. Ta rezydencja wyglada super ale czy opieka jest dobra?
opiekunowie starają się jak tylko mogą przez 12 godzin/24 budynek to nie wszystko szefostwo tylko sknerzy na wszystkim od płac pracowniczych po posiłki dla seniorów nie ma poszanowania dla pracy a co tu mówić o reszcie wszystko na szybko nie polecam sam najpierw zatrudniłam się na zlecenie aby zobaczyć to cudo i poznałem od poszewki stracić pieniądze i świecić oczami nie oddam tam mojej mamy pozdrawiam za mało personelu i to ma być prywatny dom tragedia wszystko robione na pokaz.
znam ośrodek od początku gorąco polecam trudna praca podziwiam pracujące tam osoby za serce oddanie, warunki mieszkaniowe przyjazne dla seniora, polecam z czystym sumieniem ,
moja babcia była tam przez pewien czas gdy nie mogliśmy zapewnić jej odpowiedniej opieki i byliśmy bardzo zadowoleni z wyboru Senior Residence, babcia zresztą też. Dobrze traktują seniorów, pochodzą do nich z sercem, do tego ośrodek jest nowoczesny i zadbany. Polecam
ja polecam senior residence jest tam dobra opieka, kuchnia domowa dobra, Panie są bardzo pomocne, Mojemu Dziadkowi jest tam dobrze
Opieka jest tutaj bardzo dobra, ze spokojną głową możecie powierzyć im mame. Opiekunowie naprawdę starają się zapewnić seniorom dobrą opiekę oraz w miarę możliwości rozrywkę żeby ich czymś zająć . Dobre domowe jedzenie i ładne pokoje.
przyjemne miejsce dla seniorów, którzy otrzymują tutaj godziwe warunki i są traktowani z szacunkiem. Dom jest w bardzo dobrym stanie, ładnie urządzony, w ogóle nie przypomina typowe domu dla starszych osób. Mogę szczerze polecić wszystkim, którzy się zastanawiają nad wyborem takiego miejsca dla swoich najbliższych.
Również polecam. Na chwilę obecną jest tam całkiem w porządku. Warunki dobre. Seniorzy są otoczeni dobrą opieką, co da się zauważyć będąc na odwiedzinach. Ogólnie myślę, że nikt nie będzie żałował decyzji o wyborze tego ośrodka
Witam, Mogę z czystym sumieniem polecić Senior Residence - umieściłam tam swojego wujka, który wcześniej mieszkał z nami, a którym w pewnym momencie nie mogłam niestety już sama się opiekować. Miła, profesjonalna opieka, zajęcia terapeutyczne, bezproblemowy kontakt z obsługą - wszelkie informacje o stanie Pacjenta można uzyskać nawet przez telefon, a w razie potrzeby oni też dzwonią jak coś się dzieje.
Nasz Babcia jest w domu opieki Senior Residence od ponad roku, cała rodzina odwiedza babcie w tygodniu i w weekendy! Jesteśmy BARDZO zadowoleni z tego domu opieki i cieszymy się że babcia właśnie tam się znajduje! Opieka jest rewelacyjna. Smaczne jedzenie. Zawsze jest mila atmosfera! Dom jest zadbany, czysty i przyjemny. W zimie ciepło i przytulnie, a w lecie bardzo sympatycznie ze względu na ogród! Z całego Serca serdecznie Polecamy!
jest tam dobra opieka, kuchnia domowa dobra, Panie są bardzo pomocne, mój Dziadek tam był i było tam dobrze. Jest to zwykły dom o dobrym standardzie, bardzo ładny, ale opieka jest a to najważniejsze
Przyjazna atmosfera, bardzo dobre warunki, czyli wszytko co powinno być zapewnione naszym najbliższym. Często niestety się zdarza, że istnieje ryzyko oddania osoby starszej w nieodpowiednie ręce, dlatego warto najpierw się upewnić „co w trawie piszczy”. Poddając opiece moją babcie byłam całkowicie spokojna o nią. Oczywiście nie wybrałam tego domu od tak. Najpierw popytałam się i poczytałam co nieco opinii o nim.
razem z rodziną cieszymy się, że wybraliśmy właśnie ten dom.
Jedzenie jest bardzo smaczne - dużo owoców, warzyw. Personel dba o odpowiednią ilość przyjmowanych płynów przez podopiecznych. Dom jest czysty i przytulny. Zimą jest ciepło, a latem w pełni można korzystać z ogrodu, w którym są stoliki, parasole i dużo kwiatów. Personel jest oddany, a w domu panuje ciepła atmosfera.
Gorąco polecam
Personel doświadczony z wielka życzliwością . Opiekunki - życzliwe i z uśmiechem wykonują swoje obowiązki; wyżywienie też w porządku. Dziękuje za opiekę nad mama.
moja babcia która tam przebywa zawsze uśmiechnięta i czysta . Jak babcia była chora reakcja natychmiastowa – od razu został wezwany lekarz, bardzo troskliwa opieka. Mogę polecić z czystym sumieniem
bywam tam średnio raz w tygodniu odwiedzić swoja Ciocie i widzę jaka jest opieka i zaangażowanie personelu. Opiekunki potrafią tak troskliwie zająć się naprawdę nie łatwymi w opiece osobami, że głowa mała. Potrafią porozmawiać. Opiekunki tam naprawdę się zwijają i mają ciężką pracę ale to trzeba widzieć
dom jest czysty i zadbany. Moja mama miała tam bardzo dobrą opiekę. Nie mogę złego słowa powiedzieć o placówce.
Szanowna Pani,

co prawda od czasu pani zapytania o dom opieki Senior Residence minęło sporo czasu, ale widzę, że został reaktywowany. Odpowiadam teraz, bo dopiero dołączyłem się do tego forum. Dwa tygodnie temu przenieśliśmy moja teściową z jej mieszkania do tego domu.. Obydwoje z zona mieszkamy na stale w Kanadzie i od 3 lat, podczas odwiedzin teściowej, rozglądaliśmy się za odpowiednim dla niej miejscem. Dom został nam polecony przez dalekiego krewnego, którego mama tam przebywała.
Z tego co zobaczyliśmy, dom jest dobrze dostosowany do pacjentów, pielęgniarki i opiekunki chętnie udzielają informacji i odpowiadają na pytania, posiłki wydają się być dobrej jakości i ilości. Dostęp do pacjentów (wizyty) jest dogodny. Za wcześnie jest nam powiedzieć czy wybór jest dobry dla moje teściowej, ale wydaje mi się ze tak.
Także polecam, co prawda nasza przygoda z tym domem trwała tylko kilka miesięcy, ale babcia wróciła do nas zadowolona i bardzo chwali. Czasem nawet brakuje jej niektórych dziewczyn, które tam się nią opiekowały także to chyba mówi samo za siebie :) Pozdrawiam serdecznie
nikogo tam nie mam, ale moja koleżanka tam pracuje i wkłada w tą pracę całe serce, więc seniorzy nie mogą mieć tam źle, ale nie wiem jak wygląda kwestia posiłków i wgl.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.