Przejdź do treści

ZOL Kraszewo-Czubaki gm. Raciąż

23 odpowiedzi 18016 wyświetleń Strona 2 z 2
Umieralnia,nic nie pomagają,nie reagują jak ktoś dzwoni dzwonkiem i prosi o pomoc,a chyba właśnie o to chodzi?Właśnie zabrałem swoją mamę.
Zdecydowanie nie polecam.
Rehabilitacja Neurologiczna na bardzo wysokim poziomie, personel bardzo troskliwy, tato przyjechał prosto ze szpitala, a wyszedł praktycznie na nogach. Dzięki Bogu, że są jeszcze tacy ludzie.
Ja bardzo polecam to miejsce. Moja mama jest tam już od dawna. Nigdy nie miałam problemu, nic nie zgineło. Zawsze czysta, zadbana, jedzenie bardzo dobre. Personel miły i pomocny. Nie wiem kto pisze te negatywne komentarze. Odwiedzających nie jest bardzo mało, wiem bo bywam często! Rodziny zostawiają bliskie osoby a oczekują od innych niewiadomo czego. Ośrodek bardzo tani, tylko 70% emerytury nawet takiej minimalnej. Więc nie piszcie że niewiadomo jakie pieniądze PŁACICIE.... Nik i nic nie zastąpi obecności najbliższych... Ludzie są tam po kilkanaście lat i żyją więc umieralnia tam nie jest. Sami seniorzy są zadowoleni z pobytu.
Chciałybyśmy ogromnie podziękować za okazaną pomoc i profesjnalizm przy wykonywaniu wszelkich zabiegów. Jesteśmy bardzo wdzięczne za wszelkie rady, które stosujemy na codzień. Państwa trud znacząco wpłynął na poprawę Naszego stanu zdrowia. Życzymy całemu zespołowi dużo zdrowia, dlaszych sukcesów w tej trudnej, ale jednak ważnej pracy. Polecamy Wszystkim chorym Ośrodek Rehabilitacji Kardiologicznej Kraszewo-Czubaki.
Zdziełbowska Joanna, Grzankowska Marzena, Klimczewska Zofia. Sala nr 10. :)

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.