Przejdź do treści

Klinika seniora Poznań ul lechicka 100

27 odpowiedzi 21154 wyświetleń Strona 2 z 2
Firma nie reguluje płatności, odradzam jakąkolwiek współpracę
Nie polecam a wręcz odradzam, należy się trzymać od tego miejsca jak najdalej
Pracowalam tam przez moment i pomimo mojego zaangażowania i najszczerszych chęci odeszlam. Wszystkie negatywne opinie są prawda. Nie oddawajcie tam bliskich i nie idziecie tam do pracy.
100 opini negatywnych i jakimś dziwnym trafem tylko 2 dobre...o czym to świadczy....?! to mówi samo za siebie. Pozwoliłam sobie tu napisać, bo właśnie jestem po rozmowie z żoną klienta tego przybytku ( i tak ładnie to ujęłam) która widziała na własne oczy, co tam się wyprawia. Te wszystkie negatywne opinie ,to przestroga dla innych. Pani poprosiła mnie żebym opisała to wszystko, co tam zastała ,ale ja nie jestem w stanie w tak krótkim komentarzu tego przekazać. Krótko mówiąc : smród, brud i ubóstwo !.Te trzy słowa w pełni obrazują tą placówkę !
Gdyby,przypadkiem pojawił się jeszcze tutaj jakiś pozytywny wpis,to możecie być pewni, że został on opłacony albo samo kierownictwo chce nas nabić w przysłowiową butelkę.....
Serdecznie dziękuję,za opinie przynajmniej człowiek wie, żeby nikogo tam nie oddawać. Czytam te opinię i widzę, że przez tyle lat nic tam nie zmieniło, wręcz odwrotnie.
Właśnie chciałabym oddać tam pod opiekę Teściową. Ale Państwa opisy są przerażające. Dlaczego nic z tym nie zrobiliście. Nie zgłosiliście do NFZ, do Rzecznika Praw Pacjenta !!!
Przerażające są te opinie ale czytam je od roku 2021 a moja mama tam przebywała w roku 2017 i już wtedy nie była należyta opieka. Nastawieni są tylko na zysk. Moja mamę leżąca doprowadzili do gorszego stanu niż była , oddali do szpitala gdzie zmarła tego samego dnia. Ogólnie na lechickiej przebywała 2 tyg i też potem był problem z rozliczeniem się z pieniędzy , musiałam dzwonić i się prosić. I trwało to może z miesiąc albo dłużej zanim się rozliczyli. Nie polecam tego miejsca nikomu , drugi raz nigdy bym tam mamy nie oddała, żałuję bardzo że tam przebywała. Mam ciągle wyrzuty sumienia że ją tam zostawiłam licząc że będzie miała dobrą opiekę a jej nie miała. Właścicielka milutka w momencie podpisywania umowy i płacenia a potem to już ciągle nieuchwytna.
Nie polecam nikomu

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.