Przejdź do treści

Sprawdzone domy opieki

4 odpowiedzi 4489 wyświetleń Strona 1 z 1
Ja osobiście mogę polecić ZOL / Dom Seniora ,,SKAŁKA" w Bukownie /koło Olkusza, www.cmskalka.pl 

mają tam też zakład rehabilitacji więc seniorzy z niego mogą korzystać. I co najważniejsze w obecnych czasach-pandemii jest pokój odwiedzin wydzielony ścianką z plexi więc można się zobaczyć i porozmawiać.
Niełatwo jest znaleźć dobry dom opieki dla naszego bliskiego. Trzeba dużo trudu, zanim znajdziemy sprawdzone miejsce. Tak to u nas w Polsce wygląda.
Od siebie polecam Dom Opieki "Promyk" pod Warszawą. Moja mama jest zadowolona, a początkowo była bardzo sceptycznie nastawiona. Seniorzy mają tam zapewnione bardzo dobre warunki, zorganizowany czas (mama mówiła, że odbywają się rozmaite przedstawienia, koncerty), a personel składa się z sympatycznych ludzi, którzy naprawdę o nich dbają . W dodatku seniorzy mają stały kontakt z bliskimi - jest opcja prowadzenia wideokonferencji albo spotkań w ogrodzie. Moja mama czuje się tam dobrze, a to najlepszy dowód na to, że ten dom opieki jest godny polecenia.
Co drugi dom opieki to komunistyczne miejsce....
Jeśli będziesz szukał profesjonalnej opieki dla osoby starszej to zobacz sobie www.seniormed.waw.pl. Dom Seniora w Wiązowni, z Warszawy będziesz miał dobry dojazd, a tam świetne wyposażenie, nowoczesny sprzęt i zespół medyczny, który będzie się zajmował seniorami i jest na bardzo wysokim poziomie. Jeśli szukasz właściwego miejsca dla osoby starszej to będzie rzeczywiście bardzo dobry wybór.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.