Przejdź do treści

Kupię nieruchomość pod dom opieki

13 odpowiedzi 4232 wyświetleń Strona 1 z 1
Kupię nieruchomość pod dom opieki, najlepiej w pełni przystosowaną. Interesuje mnie dowolna lokalizacja na terenie Polski.
Wszelkie propozycje proszę kierować tutaj, wówczas podam swoje namiary.
Witam,
ostatnio doszły mnie słuchy, że taki dom jest w okolicach Łomianek, woj. mazowieckie. Właścicielka ma wystawiać obiekt na sprzedaż a dom prężnie działał ponad 20 lat na rynku. Można się zainteresować.
witam
działka 5,5 ha z pozwoleniem na budowe osrodka eksluzywnego domu seniora nad Narwią z linia brzegowa
tel 682 402 213 kozłowski mirek
Dom opieki pod Warszawą ze 100 pokojami.
501530400 Wojtek
Ze względów zdrowotnych sprzedam działający od 2011roku ośrodek w woj. Zachodniopomorskim
Tel 512 051 400
Licze, gm. Kwidzyn ( woj. pomorskie) Zabytkowy Dom Seniora "Elite Prestige" Powierzchnia działki : 2,2 ha
Cena: 6 500 000 PLN Polishold gorąco poleca Ekskluzywny Dom Seniora – obecnie 18 luksusowych pokoi i 36 miejsc. Bliskość (10 km) Szpitala Specjalistycznego w Prabutach. Ceny pobytu miesięcznego od 3400 zł. Doskonała inwestycja. Telefon kontaktowy 883003255 Bartosz
Okolice Nałęczowa, obiekt dwukondygnacyjny, pow. 1500 m, 24 pokoje, restauracja, basen, baza rehabilitacyjna tel. 605991613
Nasza firma posiada działający dom seniora w woj. pomorskim, ma pozwolenie na przebywanie w nim ponad 120 osób .
Jesteśmy zainteresowani zarówno sprzedażą, jak i wynajmem obiektu.
W przypadku zainteresowania proszę o wiadomość na adres: idaho662@o2.pl

Posiadam działający dom opieki w Michałowicach pod Warszawą na 65 łóżek. Interesuje mnie wynajem obiektu. kontakt: biuro@domopieki.org.pl
Witam. Posiadam na sprzedaż w pełni funkcjonujący i wyposażony Dom Opieki na Dolnym śląsku. Jest to ośrodek z przeznaczeniem na 77 Mieszkańców, w tym momencie zamieszkuje ośrodek 68 Pensjonariuszy. Mam wszelkie niezbędne pozwolenia na prowadzenie tego typu działalności oraz pełen personel. Jeśli jest Pan zainteresowany otrzymaniem szczegółowych informacji, z przyjemnością odpowiem na wszelkie pytania . Mój tel. 530 153 919 lub e-mail:makat121119@gmail.com
Posiadam Nowo oddany budynek 1283m2 przeznaczony Pod Dom Seniora w Woj. Małopolskim. Interesuje mnie wynajem budynku.
kontakt: kaka056@interia.pl
Dzień dobry. Mam w swojej ofercie sprzedaży funkcjonujący, pięknie utrzymany Dom Seniora, 35 km od Warszawy oraz w Gdyni. Mogę przesłać więcej informacji na e-mail.
kontakt: immokarczewska@gmail.com
Witam
Posiadamy grunt ok. 3 ha w Krakowie Swoszowicach - teren uzdrowiskowy, z 6cioma budynkami w stanie surowym (aktywny dziennik budowy) z możliwością wybudowania kolejnych ponad 7 tyś m2 domków jednorodzinnych, bliźniaków lub z możliwością wybudowania domu opieki.
Jeśli taką inwestycją jesteście państwo zainteresowani, przekażę szczegóły. Jest też możliwość dokupienia kolejnych 2,5 ha od sąsiadujących właścicieli.
inwestycje@tech-konsulting.pl
Czy to ogłoszenie jest aktualne?

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.