Przejdź do treści

Pomogę w otwarciu Domu Seniora

5 odpowiedzi 4210 wyświetleń Strona 1 z 1
Dzień dobry! Jestem Dyrektorem i współwłaścicielem Domu Seniora. Samodzielnie napisałem biznesplan, nadzorowałem budowę i wyposażenie obiektu. Rozpoczynaliśmy działalność w 2017 roku od 3 pensjonariuszy, po pół roku osiągnęliśmy pełne obłożenie (52 miejsca). Następnie powiększyliśmy obiekt do 75 miejsc. Posiadam wiedzę i doświadczenie na temat wymaganych zezwoleń, struktury zatrudnienia, prowadzonych kontroli ze strony urzędów wyposażenia obiektu, ergonomii i rozkładu pomieszczeń, pozyskiwania zarówno Pensjonariuszy jak i Personelu.

Zapraszam do kontaktu Osoby, które chciałby uruchomić Dom Seniora.
Mój tel. 608 412 974
Damian
A nie sądzi Pan, że poprzez taką pomoc tworzy pan konkurencję dla swojego domu opieki?
Dzień dobry! Uważam, że zapotrzebowanie na usługi opiekuńcze jest tak duże (i cały czas rośnie), że każda rzetelnie działająca placówka znajdzie dla siebie Klienta. Z rynku zostaną wyeliminowane najsłabsze, mało konkurencyjne i/lub nielegalnie działające placówki.
I tu ma Pan świętą rację. Życzę powodzenia w działaniu bo tak jak Pan mówi, zapotrzebowanie na dobre placówki jest ogromne i super, że są osoby, które chcą pomóc tworzeniu nowych miejsc :) Szacun!
Dzień dobry. O założeniu domu starców myślę bardzo dużo, tym bardziej że ukończyłam szkole pielęgniarska o kierunku pielęgnacja i opieka osób starszych w Niemczech. Bardzo proszę o kontakt magdarb12@gmail.com
Pomyłka w mailu
magdarv12@gmail.com

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.