Przejdź do treści

Szukam domu opieki na święta

1 odpowiedzi 3846 wyświetleń Strona 1 z 1
Pewnie przypniecie mi zaraz plakietkę wyrodnego wnuczka ale ...poszukuję...nie, jestem zmuszony poszukać i znaleźć dom opieki dla babci, która od ponad 2 lat choruje mi na Alzheimera, a ja się nią opiekuję. Niestety ani psychicznie, ani fizycznie nie daję już rady :(
Czasami pomaga Pani skierowana do nas z opieki społecznej, ale to mało... Jestem zmuszony zmienić swoje życie, ale przede wszystkim życie babci i oddać ją do domu seniora. Boję się teo ale nie mam wyjścia. Jaki dom możecie polecić? Zdaję sobie sprawę, że jest to duży koszt miesięczny, ale mimo wszystko... muszę :(
Szukam na terenie woj. dolnośląskiego, umieszczenie najlepiej jeszcze przed świętami. Pomóżcie.
Nie myśl tak o sobie. To, że nie dajesz już rady w opiece nad babcią nie czyni Cię wyrodnym wnukiem. Każdy ma prawo do własnego życia, a osobiście uważam, że babcia wymaga specjalistycznej opieki i w takim ośrodku będzie ja miała. Nie martw się. Na pewno niejedna osoba podziwiałaby Cię za tak długą dotychczasową opiekę. Pozdrawiam.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.