Przejdź do treści

Pielęgniarski Dom Opieki Złota Ostoja pod Warszawą

10 odpowiedzi 4422 wyświetleń Strona 1 z 1
Wspaniałe miejsce godne polecenia!
Też trafiła tutaj moja Babcia i jesteśmy zachwyceni jakością opieki, warunkami i klimatem. Naprawdę niesamowite miejsce
Mogę polecić, bo naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona tym co zastaliśmy podczas odwiedzin wuja. Piękna okolica, fajne towarzystwo :) a opieka i warunki SUPER!
Niesamowita placówka dla osób starszych i chorych. Bardzo uprzejmy i troskliwy personel, warunki luksusowe i niesamowity klimat pomimo, że takie miejsca nie kojarzą się zbyt dobrze. Szczerze polecam
Złota Ostoja zaskakuje i to w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Naprawdę świetna obsługa, warunki na bardzo wysokim poziomie i niezwykłe okolice.
Cudowne miejsce, pełne niesamowitych dobrych ludzi, dla których osoby chore i starsze są ważne. Polecam
Potwierdzam, Złota Ostoja to jedna z lepszych placówek tego rodzaju w okolicach stolicy. Warunki ekstra i super opieka
Bardzo profesjonalna placówka z naprawdę świetnymi warunkami i obsługą. Miła atmosfera i życzliwy personel czyni to miejsce prawdziwym domem dla pensjonariuszy.
Znam placówkę ze słyszenia - znajoma ma tam Mamę i same pozytywy jak dotąd, myślę, że warto podjechać i zapoznać się bliżej.
Szkoda, że na stronie nie ma informacji o cenach pobytu.
a ILE ZA MIESIĄC KOSZTUJE TO CUDOWNE MIEJSCE? CIOCIA MA 86 LAT I POCZĄTKI DEMENCJI. jEST CZYSTA POTRAFI O SIEBIE ZADBAĆ ALE NIE PAMIĘTA KTÓRY DZIEŃ DZIŚ I CZY BRAŁA LEKI.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.