Przejdź do treści

Złota Ostoja w Palmirach

11 odpowiedzi 4127 wyświetleń Strona 1 z 1
Doskonałe miejsce, wspaniali ludzie i opieka na najwyższym poziomie. Moja ciocia przebywa tam już kilka miesięcy i jest doskonale zadbana. Ośrodek posiada doskonałe warunki i najlepszych specjalistów.
Bardzo klimatyczne i pełne troskliwych opiekunów miejsce. Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona placówką, w której przebywa nasza Babcia. Jest urzeczona opieką, a i towarzystwem - piękny ogród, wspaniałe warunki i wiele rozrywek.
Miejsce warte polecenia. Nasza ciocia przebywa tutaj dopiero dwa miesiące, ale widać że jej niesamowicie pasuje tutejsza atmosfera, opieka, towarzystwo i warunki. Bardzo piękna lokalizacja blisko Warszawy to dodatkowy atut.
Wyjątkowa opcja. Dziadek jest tutaj od marca i jest niesamowicie zadowolony. W domu czuł się samotny, a tutaj odżył towarzysko, ma regularnie zabiegi i wspaniałą opiekę medyczną, a dodatkowo bardzo chwali pyszne obiadki :)
Bardzo fajna placówka godna polecenia. Opieka jest na naprawdę wysokim poziomie, a dodatkowo warunki naprawdę rewelacyjne.
Też potwierdzam - placówka na naprawdę wysokim poziomie, piękna okolica, personel niezwykle uczynny i pomocny, warunki również niczego sobie. Osoby starsze z pewnością znajdą tutaj wspaniałe schronienie i opiekę na jesień życia.
Bez dwóch zdań miejsce wyjątkowe, dysponujące profesjonalnym wsparciem dla osób leżących, opieka nad którymi staje się niemal niemożliwa dla osób bliskich. Szczerze polecam
Wspaniałe miejsce, lokalizacja cudna, a opieka jakiej jeszcze nie widziałam w tego typu placówkach - moja Babcia przebywała wcześniej w placówce na podkarpaciu i nie ma porównania. Złota Ostoja to naprawdę super miejsce.
Zdecydowanie placówka godna polecenia, ma doskonałe zaplecze wyspecjalizowane do opieki nad osobami w różnych kondycjach. Troskliwy personel i wysoki standard.
Bez dwóch zdań najlepsza opcja w okolicach Warszawy dla osób starszych i schorowanych. Babcia zachwala.
Bardzo profesjonalna a zarazem ciepła dla pensjonariuszy placówka. Wujek przebywał tam do grudnia (niestety zmarł), ale opieka jaką go otoczono wspaniała! Dziękujemy
Znajoma ma tutaj Mamę i bardzo sobie chwalą, warunki i opieka ponoć naprawdę świetne. Z tego co wiem to placówka pelna ludzi z powołaniem do tego zawodu, więc tym bardziej warto

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.