Przejdź do treści

Dom Opieki - Spokojna Jesień - Polecam!

5 odpowiedzi 5743 wyświetleń Strona 1 z 1
Chciałabym podzielić się opinią na temat Domu Opieki, w którym przebywa mój Dziadek od kilku lat.
Jest tutaj po domowemu, tj takie przytulne, domowe a nie hotelowe pokoje. Duży ogród z huśtawkami i piękną roślinnością. W ciepłe wiosenno - letnie weekendy bardzo miło spędzamy tam czas całą rodziną (odwiedzam Dziadka z małymi dziećmi i mężem).
Posiłki są przygotowywane na miejscu, smaczne i dopasowane do potrzeb osób starszych.

Z opieki jestem bardzo zadowolona, Dziadek jest zawsze czysty i czuje się tu dobrze.

W dowód wdzięczności za tą niełatwą pracę polecam ten Dom Opieki.

Moja Mama mieszkała w tym domu osiem lat. Przez te lata, kiedy przyjeżdżałam do Mamy widziałam ile trudu, wysiłku, poświęcenia własnego czasu i siły potrzeba na prowadzenie takiego domu. Ilu pensjonariuszy tyle chorób, dolegliwości. Przecież mieszkają tu tylko ludzie starzy, chorzy, niedołężni. Wszyscy utrudzeni życiem. Życzliwość właścicielki domu i jej osobiste zaangażowanie jest czymś wielkim. Pani zawsze w tym domu jest od rana do wieczora. Zawsze spokojna, rzeczowa. Wszystko wie i chce wiedzieć o swoich podopiecznych. Kto i gdzie ma odleżynę, wrzód, guza, narośl, ranę itp. Czym i jak są opatrywane, leczone. Kto je dobrze, a kto nie chce jeść. Wymyśla sposoby aby nakarmić i napoić każdego chorego. Jak pomóc cierpiącemu.
Przez te osiem lat widziałam u Was wszystko. Nigdy niczego, co by wzbudziło moje obawy.
Panie opiekunki pracujące w tym domu są wspaniałe, niezastąpione. Szczególnie dziękuję Pani Halince, która była z moją Mamą długo i do końca. Ten dom powinien nazywać się Domem Rodziny Dobrego Anioła, bo Aniołami tego domu są wszyscy, którzy tu pracują, pomagają i wspierają ten dom.
Serdeczne Bóg zapłać za osiem lat opieki nad Heleną.

dziękuję bardzo,
Krystyna Płużańska
Ja mogę polecić Pielęgniarski Dom Opieki Złota Ostoja, gdzie przebywał mój tata. Cieszę się że wybraliśmy ten ośrodek, bo opiekę miał wspaniałą był dobrze rehabilitowany i z tego co widziałam to nigdy nie zostawał bez opieki. Ośrodek zadbany i wspaniale zaaranżowany. Budynek znajduje się blisko Kampinosu, dużo natury. Po prostu pięknie, polecam
Mama przebywa w domu opieki od ponad 2 lat,
Znalezienie odpowiedniej placówki, która zaopiekowałaby się bliskim jest bardzo stresujące. Obejrzeliśmy bardzo dużo domów opieki i nie mogliśmy ze spokojnym sumieniem podjąć decyzji.

Dom Spokojna Jesień był ostatnim, który zdecydowaliśmy się zobaczyć. I tutaj decyzja została podjeta od razu. Zachwycił nas prrzepiekny ogród przecudne koty oraz warunki bytowe oraz Pani Jadwiga która wykazała wielką empatie i zrozumienie.

Od ponad 2 lat nasza mama otoczona jest wspaniała opieką.
Czyściutka zadbana i uśmiechnięta Wieloktornie powtarzała nam że jest jej tutaj bardzo dobrze.

Dziękujemy za cierpliwość troskę opiekę uśmiech oraz nasz spokój, że mama jesień życia spędza u Was.
Polecam Złotą Ostoję w Palmirach. Co prawda nie miałam doświadczeń z innymi ośrodkami ale może to i lepiej, że nam się tak udało. Wspaniała opieka, pracownicy przemili, rehabilitacje odpowiednio dostosowane do potrzeb mamy, jest osobą leżącą, po udarze. Widzimy że robi małe postępy, ale wcześniej przebywała w domu i było coraz gorzej.
Ja mogę z czystym sumieniem polecić dom opieki Złota Ostoja w Czosnowie - doskonale przygotowana placówka, wspaniały, cierpliwy i zawsze skory do pomocy personel, świetnie dopasowana do potrzeb starszych i schorowanych dieta, rehabilitacje i dodatkowe aktywności. Cudowne miejsce.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.