Przejdź do treści

OLIMP NADMA

3 odpowiedzi 5094 wyświetleń Strona 1 z 1
Witam.

Proszę o opinię nt. osrodka Olimp w Nadmie. Od kilku dni przebywa tam moja babcia. 94 lata, złamanie kosci kulszowej, leżąca, nie do końca ma swiadomość.
Nie wiem czy zostawiać tam babcię czy też szukać czegoś innego.
Najpierw umieszcza Panu pacjenta , a dopiero po tym szuka opinii?
Dziwna kolejność......
Jarek
Panie Jarku. Sytuacja była nagła. Babcia połamała się i konieczne było szybkie znalezienie miejsca bo niestety ale w warunkach domowych nie ma możliwosci opieki takiej jaka jest potrzebna przy tego typu złamaniach. Gdybym miała wiecej czasu na pewno odwiedziłabym tysiąc ośrodków a nie tylko trzy gdzie były miejsca na już. Przed decyzją poszukałam opinii w dostepnych ßrodkach przekazu. Zadałam pytanie również tu bo trafiłam na tą stronę. Jeśli nie ma Pan nic do powiedzenia w temacie pytania proszę o powatrzymanie sie od ocen no nie zna Pan sytuacji a wydaje ocenę.
Byłam w Nadmie, kiedy szukałam miejsca dla bliskiej osoby. Wyszłam szybciej niż weszłam, ze łzami w oczach. Wszechobecny smród, bałagan w pokoikach, paskudne łazienki, panie opiekunki bez skrępowania podcinające i układające sobie wzajemnie włosy na korytarzu zamiast wziąć się za robotę. Dla mnie dramat!

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.