Przejdź do treści

Polecam pensjonat PRZYSTAŃ STARA MIŁOSNA

4 odpowiedzi 6973 wyświetleń Strona 1 z 1
Pragnę polecić wszystkim poszukującym odpowiedniego domu opieki, pensjonat PRZYSTAŃ STARA MIŁOSNA w gm. Wiązowna k. Warszawy. Placówka naprawdę bardzo godna polecenia ze względu na standard opieki i atmosferę. Właściciel dba o indywidualne podejście do każdego z pensjonariuszy. Moja ciocia zamieszkuje w tym domu od 2 miesięcy i z moich obserwacji wynika, że jest to najlepszy wybór spośród kilku domów, które wcześniej zwiedziliśmy. Polecam.
Pani Sandro, czy orientuje się Pani czy do tego domu przyjmowane są też osoby chore na Alzheimera? Może lokalizacja nie byłaby dla mnie najlepsza ale moja siostra z rodziną zamieszkuje właśnie te strony Warszawy i myślę, że mogłaby odwiedzać naszego chorego tatę częściej. A jeśli to naprawdę sprawdzony dom myślę, że mogłybyśmy zwrócić na niego uwagę...
Z tego co się orientuję, są tam przyjmowane osoby chore na Alzheimera. Nie wiem tylko czy w stanach bardzo zaawansowanych również. Trzeba by było to sprawdzić. To są nr. tel. do Przystani w Starej Miłosnej, tel. 606 403 887, 606 430 330. Tam na pewno wszystkiego się Pani dowie. Życzę powodzenia.
Ja polecam ten dom. Miałam tam matkę przez 6 miesięcy. Opieka fachowa ,czysto i przyjemnie.
Witam. Jestem 43-letnią kobietą niepełnosprawną fizycznie. Wymagam stałej opieki i pomocy w codziennych czynnościach takich jak: mycie, ubieranie, pomoc w toalecie itp. Wspólnie z moim Przyjacielem (narzeczonym) również niepełnosprawnym szukamy dobrego, przyjaznego Domu Opieki najchętniej w woj. mazowieckim . Bardzo chcielibyśmy mieszkać
w jednym pokoju.
  Jakie są możliwości dostania się do pensjonatu PRZYSTAŃ STTARA MIŁOSNA? Jakie są koszty pobytu? Bardzo proszę
o odpowiedź.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.