Przejdź do treści

Dom opieki społecznej Osieczna wielkopolskie

15 odpowiedzi 11048 wyświetleń Strona 1 z 1
Serdecznie polecam ten dom opieki, warunki są bardzo dobre, co ważne mają domowe jedzenie ( nie wydzielają porcji), miłą atmosfera, a ludzie traktowani są jak w rodzinie, mama już nawet nie chce wracac do domu, też mi zależało jak wszystkim żeby mama miała dobrze bo tyle się słyszy o różnych ośrodkach ale ten jest znakomity jeszcze raz polecam 
Również polecam działają od niedawna ale życzyłabym sobie żeby wszystkie starsze osoby miały tak dobrze jak tam
Takie domy sie ceni rowniez serdecznie polecam
Witam. A ja mam takie pytanie, a mianowicie czy odwiedziny trzeba zapowiadac albo są jakieś okreslone godz odwiedzin bo jest to tez dosc istotna rzecza ? Pozdrawiam
Z odwiedzinami czy nawet obejrzeniem ośrodka nie ma zadnych problemow, mozna o kazdej porze nawet w porze posilkow jezeli ktos chcialby widziec jakie jest jedzenie nie trzeba dzwonic pozdrawiam i polecam
Ostatio przeczytalam tu na forum opinie o domu opieki Alpinia, dzisiaj bylam ogladac, juz jak wjechalismy z mezem to spodobalo nam sie jak sobie staruszki spacerowaly, w środku faktycznie czysto bez przykrych zapachow nawet zamienilam kilka slow z dwoma paniami mieszkajacymi tam i naprawde sa zadowolone ze wszystkiego mowily ze personel i szefostwo sympatyczne i wesole i traktowani sa bardzo dobrze wiec postanowilam w poniedzialek zawiezc mame i jestem bardzo dobrej mysli pozdrawiam
Witam rowniez polecam mama od tygodnia tam mieszka jest bardzo zadowolona zgadzam sie co do pysznego jedzenia oraz braku przykrych zapachow, fajna atmosfera wszyscy sa zaprzyjaznieni, naprawde dom o wysokim standardzie
No no co za bzdury napisane przez ta sama osobe prawde ludzie pisza w watku wyzej a dodam ze nawet wlascielka kogos nie lubi to zabrania odwiedzac np praktykantom lub bylym praconikom, a poza tym osrodek swieci pustkami znaczy ze cos nie tak
i co jest prawda a co nie?
A co odwala właścicielka? Ja myslałam ze dom opieki społecznej to jest państwowy a nie prywatny. Coś bliżej bo chciałam tam o prace pytac.
Nie polecam ośrodka alpinia w Osiecznie tam opiekunki bija pensjonariuszy sam bylem swiadkiem.pracuja tam niewykfalifikowane osoby prosto z ulicy
Syf i ubustwo zero opieki
Nie zgodzę się z wypowiedziami powyżej. Na prawdę dom opieki na wysokim standardzie. Porządek, a przede wszystkim Panie maja duzo serca i cierpliwosci do osob starszych w przeciwieństwie do innych Domow Opieki. Szczerze polecam !

Szanowni Pani Dyrektor i kochane Panie opiekunki, z okazji świąt Wielkiej Nocy przesyłamy Wam najserdeczniejsze życzenia. Korzystamy również z okazji, aby jeszcze raz podziękować Wam za wspaniałą opiekę, pełną szacunku, cierpliwości i serdeczności dla mojej mamy i babci moich dzieci. Jesteśmy Wam bardzo wdzięczni i życzymy zdrowia i spokoju
Szkoda, że nie ma odwiedzin od poniedziałku do czwartku a te weekendowe trzeba zapowiadać. To trochę dziwne... i daje do myślenia... Opiekunek zdecydowanie za mało. Dwie panie opiekunki na 30 pensjonariuszy? Zdecydowanie za mało.
Ja znam dps-y gdzie na o wiele więcej osób są tylko 2 opiekunki i nikt nie chce tego zmienić :-( a opiekunowie naprawdę są potrzebni...

Zaloguj się, aby odpowiedzieć

Do publikowania użyj istniejącego konta rodziny albo placówki.