Dom seniora Chwałowice k.Wrocławia

Dodany
2025-05-04 11:06
przez 0
Nie wiem skąd takie oskarżenia pani powyżej
Znam ten dom od 3 lat a wlascicielke jeszcze dłużej
Personel jest wpelni oddany wszystkim podopiecznym
Wykwalifikowany, pełen empatii, z profesjonalnym podejściem do osób z chorobą Alzheimera
Właścicielka bardzo ciepła, miła, zawsze dostępna i służąca pomocą.
Chyba pomylila pani domy!
Polecam Dom Seniora Chwałowice każdemu kto szuka fachowej, profesjonalnej opieki dla swoich bliskich z chorobą Alzheimera.
Dodany
2025-05-05 08:51
przez 0
Szanowni Państwo-"Adamska" i "O"

Zazwyczaj nie odnoszę się do opinii na prowadzony przeze mnie Dom Seniora Chwałowice ale w tym przypadku niestety muszę bo nie pozwolę na obrażanie mnie i mojego personelu przez osoby które nie mają odwagi podpisać się z nazwiska i imienia.
Wiem że internet pozwala na wszystko i to jest dla mnie niezrozumiałe no ale cóż .
Wiem kto był wypisywany i kiedy z Domu Seniora i niestety nie jest prawdą powyższe a tym bardziej nie znam ani osoby "O" ani osoby "Adamska "
No i przede wszystkim znam doskonale mój personel, znam ich doświadczenia i kwalifikacje które są wymagane przez Urząd Wojewódzki, jestem w pracy codziennie i widzę pracę mojego personelu ,zaangażowanie, oddane serce, empatię, przede wszystkim znam siebie i mam bardzo duży szacunek przede wszystkim do osób starszych, ale nie szanuję osób tchórzliwych które w ten sposób jak osoba "O" i pani Adamska się zachowują nie mając odwagi się podpisać prawdziwie.
Moje przypuszczenia są w związku z powyzszymi wpisami- co do bylych właśnie, nie miłych, zwolnionych w ostatnim czasie opiekunek, które nie potrafią pogodzić się z sytuacją i szkaluja dobre imię innych.
Z poważaniem
Joanna Kościelniak
Dodany
2025-05-05 09:11
przez 0
Ja również znam ten osrodek dlugo znam cały personel i te brednie które są wypisywane są napewno nie prawdziwe
Dodany
2025-05-22 23:54
przez 0
Gdzie ten dom sie znajduje?

Twoja odpowiedź

Copyright © 2001-2025 by POINT GROUP Marek Gabański Wszelkie prawa zastrzeżone.