Co sadzicie Państwo o Domu Opieki Maria w Zakręcie koło Warszawy ? Dotarły do mnie bardzo różne opinie na jego temat Proszę o Wasze opinie na jego temat a w szczególności podejścia pracowników do pensjonariuszy, kontaktów z Szefową czystości , wyżywienia ,opieki lekarskiej itp...
Dodany 2015-11-03 18:20
przez MARZ45
Przy wyborze domu opieki trzeba samodzielnie ocenić czy warunki które pasują innym odpowiadają również nam.Nie można tak naprawdę opierać się na opiniach innych ludzi. Ja miałam babcię w domu opieki i choć nie każdy z tego domu był zadowolony to ja i babcia czułyśmy się tam jak w domu. Przestrzegam przed braniem pod uwagę opinii w internecie. Najlepiej samemu się przekonać
Dodany 2018-03-07 23:21
przez dora
Aby wybrać odpowiedni ośrodek dla naszych bliskich musimy podpierać się opinią innych. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że Dom Opieki Maria to była porażka. Brak jakiejkolwiek opieki nad pacjentami. Siedzą samotnie w swoich pokojach. Nie ma żadnych zajęć terapeutycznych. Rehabilitacja na niskim poziomie. Jedna łazienka na dwa pokoje. Lekarz trudno dostępny. Jedyna zaleta to czystość ale czy to jest najważniejsze?